BARÇA
Esports Barça 23/09/2011

Les set exigències dels Mossos per poder donar llum verda a la grada jove

La conselleria d'Interior de la Generalitat de Catalunya fa arribar un document al Barça amb les peticions per donar el vistiplau a la creació de la grada d'animació

Ara
1 min
Societat il·limitada El grau d'entesa entre Messi i Cesc és entendridor. Dissabte van repetir el gol de Mònaco: Cesc combina amb Messi i es desmarca, pilota llarga de l'argentí i empalmada del d'Arenys a barraca. Més tard, Cesc fa una mitja volta desconcertant perquè ha vist amb els ulls del clatell que l'espera Messi per empènyer la pilota a gol. S'entenen sense mirar-se. Són una parella de talent i generositat il·limitats. Messi va inventar-se una assistència a Xavi i Cesc va renunciar a marcar un gol que va donar mastegat a Villa. El millor és que l'actuació del duet va estar a l'altura de tot l'equip. Bengales a Mònaco, partit en què el Barça va acabar multat.

BarcelonaLa conselleria d'Interior ha fet arribar al Barça una llista de set punts que ells consideren clau per poder tirar endavant el projecte de la grada jove al Camp Nou. I només si es compleixen tots la policia catalana donarà el vistiplau per a la creació d'aquesta grada d'animació a l'estadi blaugrana.

Els set punts que demanen els Mossos són:

1. L'interlocutor amb els Mossos ha de ser la directiva, no els responsables de la grada jove.

2. Els Mossos tindran dret a vetar qualsevol persona i tindran accés il·limitat a les instal·lacions del club.

3. Per accedir a la grada jove caldrà identificar-se amb l'empremta dactilar i la fotografia.

4. La grada d'animació no podrà tenir seguretat privada.

5. El club s'ha de comprometre a sancionar els socis que incompleixin les normes de seguretat.

6. Els voltants de l'estadi seran considerats zones de risc.

7. En els desplaçaments, el club posarà les màximes precaucions per evitar que les persones assenyalades pels Mossos no viatgin amb entrada.

stats