Barça
Esports Barça 25/09/2011

Els directius de l'era Laporta, Perrin i Yuste, carreguen contra la directiva de Rosell

Albert Perrin i Rafa Yuste estan inclosos dins la demanda de l'actual junta directiva del Barça i han fet diverses declaracions manifestant que "hi ha molt d'odi" per part de Rosell i que tot plegat "sap greu"

Ara
1 min

BarcelonaEls exdirectius de l'era Laporta, Albert Perrin i Rafa Yuste estan inclosos dins la demanda de l'actual junta directiva del Barça i avui han parlat en diferents mitjans de comunicació. Perrín, en declaracions a COM Ràdio, ha assegurat que "hi ha molt d'odi, ressentiment i ganes de venjança per part de Rosell".

Sobre la denúncia, Perrin ha deixat clar que l'anterior junta "no va tocar res de la caixa del Barça" i que són fets "demostrables" i que totes les acusacions sorgeixen per la voluntat de Rosell "de fer creure tothom que la caixa està buida per posar Qatar a la samarreta i donar accés al Camp Nou als Boixos Nois".

L'exvicepresident esportiu de la junta de Laporta, Rafa Yuste, entrevistat al programa Tot Gira de Catalunya Ràdio, ha dit que la denúncia contra Laporta "sap greu". "Ens volen esborrar d'una manera lamentable, inconscient i suïcida".

Agraïts a Guardiola

Sobre les declaracions donant suport a Laporta del tècnic Guardiola, ahir, Perrin ha dit: "Estic agraït a Guardiola. El Pep és una persona que acostuma a dir el que creu i el que pensa". També Yuste va rebre amb alegria les paraules de l'entrenador del Barça.

stats