Barça
Esports Barça 10/08/2011

Deu blaugranes juguen avui amb les seves seleccions

Set futbolistes participaran en l'Espanya-Itàlia: Valdés, Piqué, Busquets, Iniesta, Thiago, Pedro i Villa. Dos jugaran el França-Xile: Abidal i Alexis. Alves serà a l'Alemanya-Brasil

Redacció
1 min
Thiago, davant la pressió de dos jugadors suïssos.

BarcelonaPep Guardiola estarà pendent de tres partits de seleccions aquest vespre, perquè en tres amistosos hi tindrà fins a deu jugadors de la primera plantilla implicats: Itàlia-Espanya, Alemanya-Brasil i França-Xile.

A Bari (20.45 hores, TVE) hi tindrà lloc el partit amb més representació blaugrana, que serà el que enfrontarà Espanya amb Itàlia. Fins a set jugadors del Barça s’enfrontaran a Itàlia el dia que Thiago pot fer el seu debut amb l’absoluta.

El vuitè blaugrana que entrarà en acció serà Dani Alves, que participarà en l'Alemanya-Brasil (20.45 hores) que es jugarà a Stuttgart. Alves és l'únic futbolista que encara no s'ha entrenat sota les ordres de Josep Guardiola aquesta pretemporada, perquè ha encadenat la Copa Amèrica, les vacances i aquest amistós de la canarinha.

El tercer compromís de les seleccions amb participació del Barça serà l'amistós entre França i Xile (21.00 hores) a Montpeller i que enfrontarà cara a cara a Abidal, lateral esquerre francès, i Alexis, extrem dret xilè.

stats