Barça
Esports Barça 25/06/2011

La cadena ESPN es rendeix a la màgia de La Masia

El Barça és admirat arreu i, fruit del seus èxits esportius i el bon treball amb el planter, ha protagonitzat un documental de l'ESPN als Estats Units

Redacció
1 min

BarcelonaAprofitant la possibilitat que Cesc Fàbregas, jugador format a La Masia blaugrana i consolidat a l'Arsenal, fitxi pel Barça, l'ESPN ha volgut destacar la feina que hi ha darrere dels jugadors que han passat per les categories inferiors del Barça i presentar com es treballa al club culer.

En el documental apareixen les opinions de Leo Messi o Xavi Hernández com a exemples de jugadors del primer equip que han passat per La Masia. També parla Andoni Zubizarreta, director esportiu, Guillermo Amor, el primer jove del planter en debutar al primer equip i altres tècnics i formadors blaugranes.

L'ESPN destaca tres coses per sobre de tot en la tasca de La Masia amb els joves jugadors: la formació en els aspectes físics, tècnics i tàctics, sota una filosofia de joc molt concreta; l'ensenyament de valors vàlids per a la vida i la formació acadèmica.

stats