Barça
Esports Barça 10/06/2011

De la Peña acompanyarà Luis Enrique a la Roma

Luis Enrique s'endurà a la Roma els seus assistents Antonio Llorente, Roberto Moreno, Iván De la Peña i el preparador físic Rafael Cabanellas

Efe
2 min

BarcelonaL'extècnic del Barcelona B, Luis Enrique Martínez i nou entrenador del Roma ha viatjat avui a la capital italiana al costat del seu equip tècnic i ha visitat Trigoria, la ciutat esportiva del club 'giallorosso'. Segons que han informat diversos mitjans de comunicació italians, està previst que durant la tarda el tècnic espanyol es reuneixi amb la directiva de l'entitat i amb el capità de l'equip, Francesco Totti.

Abans de l'arribada de Luis Enrique a Trigoria, el director esportiu del Roma, Walter Sabatini, ha explicat en roda de premsa els motius que han dut el club a elegir l'espanyol per a la banqueta 'giallorosso'. "Hem escollit Luis Enrique, en part, per un motiu simbòlic. Volem discontinuïtat. Una cosa que aconseguirem amb un jove vital, que es repta a si mateix contínuament. Porta la seva cultura i les seves idees", ha manifestat Sabatini.

També s'ha mostrat convençut que Luis Enrique sabrà "sintetitzar la cultura d'Itàlia i d'Espanya", adaptant-se a les exigències del campionat italià.

"Ha estat una elecció valenta que tornaria a fer sempre", ha conclòs Sabatini.

Luis Enrique, que durant les passades tres temporades va ser l'entrenador del filial del Barcelona, ha signat un contracte per dos anys amb el Roma, amb opció a una tercera campanya.

L'acord amb el club contempla, segons els mitjans italians, una fitxa d'1,6 milions d'euros nets per temporada per al tècnic. Al costat de Luis Enrique, el Roma comptarà amb els servei dels seus assistents Antonio Llorente, Roberto Moreno, Iván De la Peña i el preparador físic Rafael Cabanellas.

Luis Enrique arriba al Roma, que en la temporada que ve disputarà la Lliga Europa, prenent el relleu de l'italià Vincenzo Montella, qui es va fer càrrec de l'equip capitalí el febrer passat després de la dimissió de Claudio Ranieri.

stats