Barça
Esports Barça 16/06/2011

Rosell: "Acusar-nos de dopatge és gravíssim. Si el Madrid no hi és al darrere, que demandi també la Cope"

El president blaugrana no diu directament que el club blanc hagi perdut prestigi, però diu que ell no n'estaria gens orgullós si ho hagués fet el Barça

Albert Solé
1 min
Sandro Rosell.

BarcelonaUna de les acusacions més greus per Sandro Rosell de tot el que ha vingut des de Madrid aquesta temporada han sigut les insinuacions de dopatge. Qui va fer públiques aquestes acusacions va ser la Cadena Cope, i per això van presentar immediatament una querella contra ells, però aquesta ràdio de Madrid sempre s'ha defensat dient que la font era el club blanc: "Si ells no hi estan al darrere, que ho diguin i que demandin també a la Cope, el fets són més importants que les paraules".

Quan li han preguntat si el Madrid havia perdut prestigi amb tot el que passat, Rosell ha respost per passiva: "Si això hagués passat a Can Barça, tot i guanyar 15 títols, no estaria feliç del que ha passat aquesta temporada".

El president blaugrana també ha recordat que la demanada contra la Cope segueix el seu curs, tot i que estan posant traves legals per retardar-la: "Posen pals a les rodes però estem avançant i no pararem fins al final als jutjats".

stats