Barça
Esports Barça 09/03/2011

Mascherano, irònic: "El Barça mai guanya per ser superior, sempre guanya pels àrbitres"

Ahir Javier Mascherano va ser un dels jugadors més aplaudits i valorats de la victòria contra l'Arsenal en Champions. Avui s'han confirmat els elogis per a un jugador que parla clar i sincer en roda de premsa

Redacció
1 min
Mascherano lluita amb Nasri per robar-li la pilota.

BarcelonaMascherano va ser providencial en moltes accions d'ahir contra l'Arsenal. Especialment en l'acció amb Bendtner a cinc minuts del final, però en moltes altres també. Va rebre els elogis del seu tècnic en sala de premsa, i també de tots els mitjans. Avui ha parlat i ha donat la seva visió de l'eliminatòria.

El migcampista argentí ha tirat d'ironia per valorar les reaccions a Anglaterra després de l'exhibició del Barça al Camp Nou. "El Barça sempre guanya per l'àrbitre. Mai pel seu joc, ni els gols, ni la possessió. No serveix de res xutar 19 vegades a porteria ni ser superior ni tenir més del 70% de possessió. Al final tot és l'àrbitre".

Mascherano ha afegit que la grandesa del Barça passa per ser capaç de "guanyar mantenint la seva identitat". "Altres equips la canvien per guanyar, pel resultat, però nosaltres mai canviem el nostre estil". I, traient punta a aquesta idea de bon joc i victòries, s'ha mostrat comprensible cap a les crítiques des de fora. "Quan un equip guanya i juga bé, tothom intenta fer qualsevol cosa per tombar-lo. Ho fan per distreure l'atenció".

Immens al mig del camp, guanyant en jerarquia, el Jefecito ha assegurat que és "conscient" de les seves "limitacions" i que li encantaria "fer el que fan Xavi, Iniesta o Busquets, o en Leo, però es neix com es neix". I, a més, ha afegit que no pot exigir ser titular: "Seria un neci si em queixés per jugar més. No em puc queixar tenint Xavi i Iniesta a l'equip".

stats