Barça
Esports Barça 14/02/2011

El Barça tancarà la Masia argentina per reduir despeses després de tres anys de projecte

El diari Expansión ho dóna per fet, però fonts del club blaugrana només reconeixen que s'està estudiant la possibilitat de tancar-la per problemes econòmics

Redacció
1 min
La Masia-Centre de Formació Oriol Tort, en construcció.

BarcelonaSegons publica avui el diari Expansion, el club blaugrana, dins el procés de reducció de costos i retallada de partides pressupostàries que no siguin prioritàries, ha decidit tancar l'escola de futbol que el club va impulsar el 2007 a l'Argentina, perquè no està donant el rendiment que s'esperava.

Des del 2007, només es té constància del debut d'un jugador a les categories inferiors del Barça, malgrat que s'ha rastrejat el mercat argentí i prop d'una trentena de futbolistes d'entre 12 i 16 anys s'han exercitat a l'escola culer.

L'aposta de la directiva de Rosell passa per reduir l'inversió en aquest projecte i fer-ho gradualment durant els propers dos anys. En tres anys (calculat el passat 30 de juny de 2010) s'han invertit 4,9 milions d'euros en la Masia de l'Argentina i la directiva blaugrana preten ara traslladar aquesta inversió en el nou projecte de la Masia a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí.

stats