Barça
Esports Barça 23/04/2011

El Barça vol aixecar el cap, oblidar Mestalla i deixar la Lliga vista per a sentència contra l'Osasuna

Guardiola podria donar descans a alguns dels titulars de dimecres en Copa, tot i que el tècnic considera que guanyar l'Osasuna és clau per donar un pas gairebé definitiu per reeditar el títol de Lliga

Nuria García
1 min
Mascherano i Xabi Alonso lluiten la bola / AFP

BarcelonaSense temps per pair la derrota contra el Reial Madrid a Mestalla en la final de la Copa del Rei, el Barça afronta un nou partit. Ara toca centrar-se en la Lliga, arriba al Camp Nou l'Osasuna. En cas de guanyar, els blaugranes podrien deixar vista per a sentència la Lliga a falta de cinc partits. És per això que Guardiola demana la màxima concentració als seus jugadors. El tècnic no admet que es distreguin pensant en les semifinals de la Lliga de Campions i té clar que el més important ara per ara és el partit d'avui davant un Osasuna que, de ben segur, no els posarà les coses fàcils.

Sense Adriano ni Abidal, Maxwell és l'únic lateral esquerre que li queda a Guardiola, que podria optar per fer tornar Mascherano al mig centre defensiu. Puyol, que ahir es va entrenar a banda de la resta del grup, serà dubte fins a última hora. La seva baixa a l'eix de la defensa podria ocupar-la Fontàs, o bé Guardiola podria tornar a optar per col·locar Mascherano o Sergio Busquets de central. Alguns dels titulars dimecres en Copa podrien descansar, com Xavi, Villa o Iniesta, també pensant en l'anada de la Champions.

Barça: Valdés, Alves, Fontàs, Piqué, Maxwell, Mascherano, Thiago, Keita, Afellay, Messi i Iniesta.

Osasuna: Ricardo; Nelson, Lolo, Miguel Flaño, Monreal, Vadocz, Nekounam, Damiá, Camuñas, Cejudo i Kike Sola.

Àrbitre: Delgado Ferreiro (col·legi basc)

Hora i lloc: 20:00 hores, Camp Nou (GolTV i Canal+ Liga)

stats