BARÇA
Esports Barça 14/03/2012

El Barça paga 30.000 euros al club d'origen de Cristian Tello

"És com si ens hagués tocat la loteria del nen, sí, la del nen del barri", diu el president del club, el Can Rull Romulo Tronchoni, Carlos Murciano

Efe
1 min
Cristian Tello, eufòric després de marcar

BarcelonaEl Barça ha abonat els 30.000 euros que li reclamava el Can Rull Romulo Tronchoni pels drets de formació del jove blaugrana Cristian Tello, segons que ha confirmat a l'agència EFE el president del modest club sabadellenc, Carlos Murciano.

"És com si ens hagués tocat la loteria del nen, sí, del nen del barri", ha declarat Murciano després d'assegurar que al final de la setmana passada va rebre una carta de pagament per la totalitat dels diners reclamats per l'entitat que ell presideix i que els permetrà cobrir "de sobres" el pressupost d'aquesta temporada.

El club Unió Esportiva Can Rull Romulo Tronchoni va enviar fa dies una factura de 30.000 euros al Barça, en concepte de drets formatius de Tello, basant-se en les condicions establertes en el conveni de col·laboració que van signar les dues parts amb la marxa del futbolista fa 11 anys.

Segons aquest mateix document, quan Tello va debutar al Barça B de Segona Divisió la temporada passada l'entitat sabadellenca ja va rebre 3.000 euros, quantitat que ara s'ha vist multiplicada per 10 amb l'arribada del futbolista al primer equip. "No em consta que hàgim de cobrar res més a partir d'ara, per molts partits que jugui o títols que guanyi el xaval", ha reconegut Murciano.

"Tots els xavals del barri volen ser Tello i tant de bo que segueixi triomfant", ha sentenciat el president del club de Sabadell.

stats