Barça
Esports Barça 27/12/2010

Pedro recull la Medalla d'Or de Canàries "orgullós de ser de Tenerife"

El president del govern de Canàries, Paulino Rivero, ha destacat "la humilitat, el sacrifici, l'esforç i la perserverança" que han portat Pedro al cim del futbol mundial

Redacció
1 min
Pedro, recollint la medalla que li atorga el govern de les Canàries.

Santa Cruz de TenerifeDesprés de recollir avui la distinció, l'extrem blaugrana ha assegurat que està "orgullós de ser de Tenerife", i ha dedicat el guardó a la seva família i a la seva gent, que l'han ajudat en el camí a l'èxit. "Aquest és un dia molt feliç per a mi", ha afirmat. El govern ha reconegut també la tasca del jugador del Manchester City David Silva, que no ha pogut assistir a l'acte perquè a la Premier no hi ha descans durant les festes de Nadal.

El president del govern de Canàries, Paulino Rivero, ha fet entrega de la medalla i ha destacat de Pedro, per damunt dels seus èxits esportius, la seva vessant humana, com és com a persona, "un exemple per a la societat". En el seu discurs, Rivero ha valorat el caràcter humil i sacrificat, l'esforç i la perseverança del jugador del Barça, valors que l'han portat "al cim del futbol mundial". "Aquest és el màxim símbol que entrega Canàries a les persones que han destacat per la seva tasca", ha conclòs el president.

stats