Barça
Esports Barça 21/05/2011

Guardiola: "El de dissabte serà el partit més bonic de l'any, intentarem dignificar el futbol espanyol"

L'entrenador del Barça ha donat "molt de mèrit" a la victòria d'avui "amb un juvenil sobre el camp", que tanca una Lliga "impressionant, perquè fer 96 punts és novament una barbaritat"

Natalia Arroyo
2 min
Pep Guardiola, pensatiu a la banqueta de La Rosaleda.

BarcelonaPep Guardiola s'ha mostrat molt satisfet de la remuntada a Màlaga, i ha valorat la reacció dels joves en el segon temps, "en el qual s'han tret els nervis de la primera meitat". "Ens ha costat en la fase inicial, el Màlaga ha fet un gran final de campanya i ha jugat molt intens des del principi. Per això té molt de mèrit el partit d'avui. Sense jugar brillants, no hem deixat mai de ser un equip solidari i treballador. La victòria ha anat molt bé i ens ajudarà a preparar millor la setmana", ha assegurat.

El tècnic del Barça ha volgut recalcar la importància de repetir títol de Lliga amb tants punts. "Hem estat impecables. L'any passat vam fer 99 punts, aquest any 96, que és una barbaritat novament. Hem fet una Lliga impressionant, jugant a un nivell altíssim. Quan véns de guanyar, no és gens fàcil tornar a guanyar".

Pensant en Wembley

Guardiola ha deixat clar que el de dissabte, "serà el partit més bonic de l'any". "La Lliga és el títol més important, però el partit de Champions serà el més atractiu. Ens veurà tot el món. Intentarem dignificar amb el nostre futbol, el futbol espanyol", ha dit.

El tècnic ha explicat quin serà el pla de treball d'aquesta setmana, a falta de set dies per al partit contra el United. "Intentarem treballar molt el cap, preveure com ens pot jugar el Manchester United. Ens tensionarem a finals de setmana i, després, la idea és passar-nos-ho bé i viure amb il·lusió aquest moment tan important. Ho torno a dir, serà un partit molt bonic de jugar, ens veurà tot el món. L'hem de gaudir".

Sobre les opcions d'Abidal i Puyol d'arribar bé a dissabte, Guardiola ha reconegut que "s'haurà de valorar durant els propers entrenaments", però les sensacions són molt bones, perquè tots dos jugadors van avançant a bon ritme. També ha celebrat el fet de recuperar Milito, amb la qual cosa el Barça arribaria a Londres sense lesionats.

Guardiola també ha tingut paraules d'elogi per a Bojan i Sergi Roberto. "Ha tingut la valentia de xutar ell el penal i ha fet un molt bon partit. Del Sergi, és un migcampista amb molt de recorregut, molt potent, un juvenil que ha sigut el jugador més utilitzat al mig del camp per Luis Enrique. Caldrà tenir-lo molt en compte en el futur".

Per acabar, ha tingut paraules d'agraïment per a Arnau, l'exporter del Barça que avui s'ha retirat del futbol en actiu. "Li desitjo la mateixa sort i el mateix futur que el que ha tingut com a jugador".

stats