Barça
Esports Barça 23/05/2011

Anar a Londres per carretera, pla alternatiu del Barça per si no pot volar dijous

Després de l'experiència de fa un any, quan l'expedició blaugrana va haver d'anar a Milà per carretera per culpa del volcà Eyjafjallajökull, el club vol anticipar-se i ja estudia alternatives per si no pot anar en avió a Londres

Redacció
1 min
L'autocar del Barça en sortir de l'estació de Saragossa cap a Pamplona, on arribaria després d'una hora i trenta minuts de carretera.

BarcelonaEl Barça està pendent de l'evolució del núvol provocat per l'erupció del volcà islandès Grímsvötn per si ha d'alterar la logística del desplaçament a Londres, on dissabte ha de jugar la final de la Champions contra el Manchester United.

El club, que no vol que es repeteixi el caos de l'any passat, quan va haver d'anar a Milà, per culpa d'un altre volcà islandès, l'Eyjafjallajökull, ja estudia alternatives. Segons ha informat Efe, el club "està pendent de les diferents informacions per veure què passa".

L'erupció del Grímsvötn faria alterar els plans de l'expedició blaugrana i dels més de 20.000 aficionats que viatjaran a la capital londinenca, ja que, segons les previsions, les cendres del volcà arribarien a Escòcia demà dimarts i, entre dijous i divendres, a la resta del Regne Unit, França i Espanya.

TV3 ha assegurat que el Barça s'estaria plantejant viatjar per carretera si les condicions meteorològiques empitjoren. L'equip aniria amb autocar fins a Calais (1.500 quilòmetres) i, després, creuaria el Canal de la Manxa en el tren Eurostar. Una altra possibilitat és que l'equip viatgi per carretera fins a París i, des d'allà, prengui l'Eurostar fins a la capital anglesa.

El pla inicial preveia que el Barça volés a Londres dijous a les 16.00.

stats