Barça
Esports Barça 16/03/2011

El candidat del PP, García Albiol, s'entrevista amb directius del Barça per promocionar l'esport base a Badalona

El candidat popular a l'alcaldia de Badalona s'ha reunit amb el vicepresident del Barça, Josep Maria Bartomeu i el directiu responsable del futbol base, Jordi Mestre

Redacció
1 min

BarcelonaEl candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Badalona, Xavier García Albiol, ha mantingut avui una entrevista amb el vicepresident Primer del Barça, Josep Maria Bartomeu, i el directiu responsable del futbol base del mateix club, Jordi Mestre, per parlar sobre la possibilitat d’arribar a acords per a la promoció de l’esport base a la ciutat de Badalona.

La reunió, on també hi ha estat present el directiu responsable del futbol base del mateix club, Jordi Mestre, s’ha celebrat a les oficines del club blaugrana. García Albiol ha transmès a Josep Maria Bartomeu i Jordi Mestre el seu interès, si arriba a assolir l’alcaldia de la ciutat, en què l’Ajuntament i el F.C. Barcelona puguin concretar un acord per col·laborar en la promoció de l’esport a Badalona.

García Albiol ha destacat la importància d’aquestes trobades pel futur de l’esport base a Badalona i ha agraït “la predisposició del Barça a col·laborar amb la ciutat de Badalona”. “Per a mi és molt important que Badalona pugui arribar a acords amb un club de projecció internacional com és el Barça”, ha assegurat. El candidat popular ha remarcat també que “l’esport és un instrument fonamental per transmetre valors entre els infants i els joves”.

En els propers dies, García Albiol s’entrevistarà també amb responsables del RCD Espanyol per parlar de concretar un acord similar quan sigui alcalde de la ciutat.

stats