BARÇA
Esports Barça 17/10/2012

El Barça té enregistrades en un vídeo les agressions del madridista Pepe durant els clàssics

El club va enregistrar les accions poc esportives del jugador del Madrid quan la pilota era lluny d'ell i, per tant, les càmeres no l'enfocaven, segons avança 'El club de la mitjanit' de Catalunya Ràdio

Ara
1 min
Leo Messi i Pepe en un moment del partit / JOSE JORDAN / AFP

BarcelonaTito Vilanova, després de l'últim Barça-Madrid al Camp Nou, va dir en roda de premsa que sobre Pepe en podrien fer "un vídeo amb totes les seves puntades de peu".

I resulta que el Barça, durant els últims clàssics, va enregistrar amb càmeres pròpies els moviments del central del Reial Madrid, sobretot quan la pilota era lluny d'ell i, per tant, les càmeres no l'enfocaven, segons ha avançat aquest dimarts 'El club de la mitjanit' de Catalunya Ràdio.

El vídeo, que segueix a les oficines del Barça, no està editat i el van enregistrar els analistes tècnics del club. Segons l'emissora catalana, en aquest vídeo es poden veure imatges d'agressions de Pepe a Messi sense la pilota en joc. La temporada passada, el Barça, aconsellat per Guardiola, va decidir finalment no mostrar les imatges.

stats