Barça
Esports Barça 28/04/2011

Les estelades del Bernabéu "són a les escombraries, que és on han d'estar"

Els 4.000 aficionats culers que van assistir a l'anada de les semifinals van ser escorcollats i van haver d'entregar les estelades que duien a la bossa a uns operaris que van assegurar seguir "ordres de la UEFA"

Redacció
1 min
Cap estelada al Bernabéu.

BarcelonaTot i la victòria 0-2 contra el Reial Madrid, no tot era alegria en els socis del Barça al Bernabéu. A l'entrada de l'estadi, els aficionats blaugranes van haver de passar un registre exhaustiu per part dels treballadors del Madrid. "Porteu algun símbol independetista?", era la pregunta que havien de respondre abans de ser escorcollats.

No s'hi buscava res més que una bandera o bufanda amb signes independentistes. Alguns aficionats van voler saber per quina raó se'ls retiraven els seus objectes i l'única justificació que van sentir va ser "són ordres de la UEFA". La situació, però, no s'havia viscut encara en cap altre desplaçament europeu.

Els socis no van tenir opció de recuperar les seves estelades quan va acabar el partit perquè els operaris les havien llençat a les escombraries, que "és on han d'estar", va declarar un dels encarregats del club.

stats