Barça
Esports Barça 02/02/2011

La Junta s'ho repensa i admetrà més nous socis

Fa uns mesos, el Barça va explicar unes noves mesures que restringien l'entrada de nous socis. Unes mesures que van crear cert malestar a l'entorn i que ara s'intenten millorar

Redacció
1 min
Aplaudeixen, Anglaterra

BarcelonaEl portaveu de la Junta Directiva del Barça ha explicat aquest migdia que el club ha obert una quarta via per a que els aficionats del Barça puguin donar-se d'alta com a soci.

La fòrmula és la següent: "Es crearà un carnet de compromís, amb un cost de 125 euros l'any, i que tindrà una permanència de tres anys per poder, després, accedir a la sol·licitud per a ser nou soci". Aquest carnet de compromís atorgarà al seu titular "tots els drets del soci (descomptes a la botiga, adreça web, revista, descomptes a les entrades d'altres seccions), excepte el dret a vot, seient, entrades que es sortegin, i llotja oberta".

Toni Freixa ha explicat que aquest carnet encara no està operatiu i que el club comunicarà en els propers dies més informació.

El club manté les altres tres vies per a donar-se d'alta com a soci: aficionats menors de 15 anys, familiars associats fins a segon grau i aquells que van causar baixa però van tenir, com a mínim, dos anys d'antiguitat.

stats