Barça
Esports Barça 09/01/2011

El Barça i Puyol s'apunten un altre rècord

El Barça, amb nou victòries consecutives a domicili, aconsegueix una fita històrica i Carles Puyol suma el seu 19è partit consecutiu guanyant en Lliga, un èxit que no havia assolit cap altre futbolista abans

Redacció
1 min

BarcelonaEl Barça tancarà la primera volta amb un ple de victòries fora de casa. Els de Pep Guardiola han guanyat els nou partits que han jugat lluny del Camp Nou. Van començar guanyant al Racing de Santander (0-3 a El Sardinero), i després han vingut les victòries a l'Atlètic de Madrid (1-2), Athletic Club (1-3), Saragossa (0-2), Getafe (1-3), Almeria (0-8), Osasuna (0-3) i Espanyol (1-5).

Carles Puyol és el jugador que més partits seguits acumula guanyant: 19, superant a Puskas i Del Sol. A més, amb 26 partits oficials consecutius sense perdre, està a un de millorar la seva millor ratxa de la història.

David Villa ha obert el marcador a Riazor. Un gol que ha servit, d'una banda, per encarrilar la victòria del Barça i, de l'altra, per sumar un total de 150 gols a la màxima categoria. Villa és el segon asturià amb més gols a Primera, per darrere de Quini i, amb el d'avui, ja ha marcat onze gols al Deportivo. Juntament amb el Sevilla, són els dos equips a qui més gols ha marcat David Villa a Primera. En tota la seva carrera, Villa acumula 31 gols amb el Saragossa, 107 amb el València i 12 amb el Barça.

stats