Barça
Esports Barça 10/02/2011

Se suspèn la visita al Papa de dilluns

Tant el partit de lliga de dilluns de l'Athletic (que aporta dos jugadors a la selecció) com els compromisos internacionals dels jugadors del Barça i el València han convençut la Federació Espanyola de Futbol per anul·lar l'audiència

Redacció
1 min
El papa Benet XVI a la Sala Pablo VI.

MadridLa selecció espanyola de futbol ha suspès l'audiència amb el papa Benet XVI que tenia programada dilluns vinent a causa que molts dels internacionals tenen compromisos amb els seus clubs, segons han informat fonts de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

La campiona del món tenia previst visitar la Santa Seu dilluns 14 de febrer, però les cites europees de molts dels jugadors no ho han fet possible. El mateix dia, Javi Martínez i Fernando Llorente disputen partit de Lliga amb l'Athletic de Bilbao, mentre que per a la resta de jugadors és setmana de competicions europees.

El Barça, de fet, afronta dimecres l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions davant de l'Arsenal, pel que està previst que es desplaci a Londres dimarts des de la Ciutat Comtal. El València, que té el mundialista Juan Mata, també s'enfronta al Schalke 04 a Mestalla la setmana que ve.

stats