Barça
Esports Barça 06/01/2011

Xavi: "És un orgull defensar la samarreta del Barça"

El jugador amb més partits en la història del Barça ha parlat en roda de premsa, on ha repassat el millor del partit de Copa, la Pilota d'Or i el seu moment futbolístic

Redacció
2 min
Xavi, en el seu partit 550 com a jugador del Barça

BarcelonaEl migcampista va sumar ahir a San Mamés 550 partits amb la samarreta del Barça i avui a sala de premsa ha jurat amor etern al club. "La samarreta del Barça ho és tot per a mi i no m'imagino defensant-ne cap altra, perquè és el club de la meva vida". "Estic molt feliç i orgullós" per haver superat Migueli com el jugador culer amb més partits oficials.

El de Terrassa ha assegurat sentir-se un "privilegiat" per ser "alumne d'aquesta escola", la de la Masia, i ha deixat clar que li queda molt recorregut. "Si fos per mi, jugaria tota la vida, però sé que això no és possible". Xavi té contracte fins al 2014 i pensa seguir de blaugrana "molts anys més".

Les molèsties al tendó d'Aquil·les que ha patit en els darrers mesos semblen haver quedat superades. "Pràcticament ja no pateixo en els partits", ha desvelat. Sobre l'ovació de l'afició de l'Athletic, ha dit: "Sempre m'han tractat molt bé, no és la primera vegada que m'ovaciona La Catedral. Se'm va tornar a posar la pell de gallina. Estic molt agraït a la gent de San Mamés pel detall".

Sobre el partit, Xavi ha destacat que "no era fàcil jugar-se la tornada a San Mamés", però l'equip va saber "tenir paciència i madurar el partit" per classificar-se. A més, ha destacat que l'autor del gol fos Abidal: "Demostra la confiança que té en aquests moments". El jugador blaugrana ha deixat clar que l'equip valora la Copa i que jugar la final d'aquesta competició "és molt bonic".

El proper 10 de gener es decidirà qui guanya la Pilota d'Or, i Xavi no ha amagat que li faria "molta il·lusió" ser-ne ell el guanyador, "perquè és el millor premi que et poden fer a nivell individual". "Ser allà", diu, "ja em fa molt feliç".

stats