Barça
Esports Barça 06/02/2011

Zubizarreta: "Esperem poder recompensar Alves"

El director esportiu del Barça ha aprofitat el descans del partit que el Barça ha guanyat davant l'Atlètic de Madrid (3-0) per insistir que el club vol renovar el lateral brasiler

Redacció
1 min

BarcelonaAndoni Zubizarreta ha expressat avui la seva confiança per aclarir aviat la situació contractual de Dani Alves al Barça. "Esperem trobar la forma de recompensar Alves", ha dit. A més, el secretari tècnic ha definit Alve com un jugador "extraordinari" que ajuda a donar "intensitat al joc, ritme per dins i per fora".

La negociació està aturada per l'interès de diversos clubs anglesos per fer-se amb els serveis del jugador, que exigeix una millora salarial a la qual no està disposada a cedir el Barça. Fins i tot la marca de refrescos sud-americana Big Cola s'ha mostrat interessada en pagar 440.000 dòlars al jugador si renova pel Barça.

Zubizarreta ha ironitzat quan li han preguntat si la feina d'Alves era "impagable" i ha insistit que esperen "trobar la manera de recompensar-lo". "És un gran jugador i per això està al Barça", ha recordat.

stats