Bàsquet
Esports Barça 14/03/2011

Ricky Rubio ajorna la marxa a la NBA per centrar-se a millorar sensacions al Regal Barça

El base català creu que pensar ara a donar el salt als Estats Units "seria un error" i diu que només vol seguir treballant per recuperar "la confiança en el tir"

Redacció
1 min
Ricky Rubio pressiona Miquel Servera.

BarcelonaEl base del Regal Barça Ricky Rubio ha reconegut al programa El matí de Catalunya Ràdio que, tot i que jugar a la NBA és un somni, ha aparcat la idea de marxar als Estats Units perquè està en un equip guanyador. “Interès sí, però ara mateix seria un error pensar en la NBA, ningú en sortiria beneficiat. Tant jo en el joc com el Barça. No convé ara mateix”, ha confessat el jugador. Ricky Rubio ha afegit que la decisió sobre la NBA també estarà condicionada per si la temporada que ve s'atura la competició als Estats Units.

Rubio ha parlat també del seu moment de forma: “Últimament no em sento gaire còmode. Quan era jove i veia que jugadors entrenaven molt bé, però després al partit no els acabaven de sortir les coses, pensava que com podia ser, perquè normalment es juga com s’entrena. I quan veus que hi ha una mica de falta de confiança perquè et comencen a no entrar els tirs i l’anella es fa més petita, doncs.... Però crec que quan en comencin a entrar un parell o tres, ja tornarà el tir d’abans”.

El base català també s’ha referit al seu passat verd-i-negre i ha comentat que li agradaria haver tingut una millor sortida de la Penya. “Podria haver sortit millor, tot i que no m’agrada recordar-ho perquè el que ha passat, passat està, però sí que m’hauria agradat sortir millor. No es van fer les coses bé tant per la seva part com per la meva. Jo accepto la meva part dels errors, i també m’agradaria algun dia explicar tot això, però crec que ara, mentre estigui jugant, no és moment”.

stats