BEISBOL
Esports Barça 06/06/2011

Tots els equips de beisbol del Barça guanyen després de saber que els toca desaparèixer

La secció de beisbol del Barça va saber la darrera setmana que la directiva ha acordat la seva desaparició. Els diferents equips però, segueixen jugant fins a finals de temporada.

Toni Padilla
1 min
La secció del Barça de beisbol desapareix

BarcelonaEls responsables de la secció encara mantenen la fe de poder convèncer el club perquè doni continuïtat a una secció amb 70 anys d'història, i aquesta setmana s'han previst diferents accions.

L'equip de Divisió d'Honor és a prop de guanyar la seva primera lliga des de els anys 50, i el proper cap de setmana juga el seu primer partit des de la notícia a casa, partit en el qual s'espera un acte reivindicatiu. La Federació Catalana de Beisbol i Softbol, per exemple, ja ha fet un comunicat de suport que ha arribat a la directiva del Barça.

Aquest cap de setmana però, han jugat diferents equips de les categories de formació, i totes han obtingut la victòria. Els representants de la secció s'han mostrat enfadats perquè no els van comunicar al decisió de la desaparició i ho van saber pels mitjans de comunicació.

stats