Barça
Esports Barça 09/07/2012

El socis blaugrana podran comprar les entrades pel Barça-Madrid de Supercopa a partir d'aquest dimarts

Des d'aquest dimarts fins al 17 de juliol el procés és exclusiu pels socis, amb un 35% de descompte, i els preus van dels 38 als 116 euros

Ara
1 min
Cristiano i Messi, saludant-se abans de començar el partit

BarcelonaAquest any el partit del Camp Nou de la Supercopa d'Espanya (dia i hora encara per confirmar) tampoc estarà inclòs dins l'abonament de la temporada, i per tant, el soci també haurà de pagar, i aquest dimarts 10 de juliol es posen a la venda les localitats.

Es tracta d'un procés exclusiu per als socis del Barça, que gaudiran d'un 35% de descompte en el preu del primer tiquet. El preu de les localitats, amb el 35% de descompte inclòs, oscil·la entre els 38 i els 116 euros. Els canals de compra de les localitats seran els habituals: lloc web www.fcbarcelona.cat, taquilles del Club, www.ticketmaster.com, centres Carrefour i FNAC de l'Estat espanyol i terminals Servicaixa de La Caixa.

El procés de venda de les entrades per a l'anada de la Supercopa d'Espanya engegarà una segona fase el dimarts 17 de juliol. A partir d'aleshores, les localitats també estaran a l'abast de tot el públic, amb un màxim de sis entrades per persona. El mateix que els socis del FC Barcelona, que continuaran tenint un 35% de descompte sobre el preu del primer tiquet.

Tots els preus per a aquest partit són entre un 30 i un 40% més econòmics que, per exemple, els d'un Barça-R. Madrid de Lliga, en què, a més, la disponibilitat d'entrades és molt més limitada.

stats