FUTBOL
Esports Barça 10/09/2012

Bojan assegura que no s'ha penedit mai d'haver deixat el Barça

En una entrevista al diari italià 'La Gazzeta dello Sport', el davanter de Linyola dóna "les gràcies a Déu" per l'oportunitat de poder jugar a Itàlia

Efe
1 min
Bojan Krkic, als carrers de Milà

RomaEl davanter català del Milan Bojan Krkic, que s'ha forjat com a jugador al Barça, ha assegurat que en cap moment s'ha penedit d'haver deixat el club blaugrana, en una entrevista publicada aquest dilluns al diari italià 'La Gazzeta dello Sport'.

Bojan, que després d'una temporada irregular al Roma ha estat cedit al Milan, ha assegurat que "mai" s'ha penedit d'haver deixat el Barça, malgrat que fins fa poc mai hauria pensat jugar en un equip que no fos el Barça.

"No em podia imaginar jugant en cap altre club. Vaig arribar a Barcelona amb nou anys i he sigut blaugrana durant 12 anys. Després em va arribar l'oportunitat de venir a Itàlia i dono les gràcies a Déu per aquest fet", ha afegit el davanter.

En l'entrevista, també ha afirmat que el millor entrenador que ha tingut en la seva carrera ha sigut l'holandès Frank Rijkaard. "Sempre ha confiat en mi. Malgrat que va ser un any difícil, mai es va deixar condicionar. Té una gran personalitat i en l'aspecte humà la relació que he tingut amb ell no l'he tingut amb cap altre", diu. Tot i això, explica que el millor entrenador de món és Pep Guardiola "per tot el que ha guanyat".

stats