Barça
Esports Barça 22/07/2011

Bojan: "Com a soci dic que el Pep ha sigut el millor entrenador, però com a jugador no puc opinar el mateix"

El davanter de Linyola s'ha acomiadat en una roda de premsa molt melancòlica en la que el jugador ha reconegut que aquest any no ha sigut feliç

Albert Solé
2 min
Bojan Krkic en la roda de premsa de comiat del Barça per fitxar per la Roma.

BarcelonaBojan Krkic no volia marxar del Barça parlant malament de ningú, però quan els periodistes han insistit en les motius de la seva marxa, no ha pogut evitar assenyalar al tècnic Pep Guardiola: "He parlat algun cop amb Guardiola, i ell no em deia res concret, em deia que m'havia d'entrenar bé per poder jugar. Hi ha dies que entrenava malament i no jugava i ho entenia, però d'altres dies entrenava molt bé, i no jugava, i al final ja no entenia res". "Com a soci del Barça puc dir que el Pep ha sigut el millor entrenador que ha tingut mai, però cm a jugador no hi estic tant d'acord i no puc opinar el mateix que com a soci".

El de Linyola ha seguit insistint en com de malament ho ha passat aquest darrer any: "Just o no, la realitat és que marxo del Barça. És cert que per mi hi ha hagut moments que no han sigut justos segons el meu parer, però no sóc jo qui decideixo", i ha afegit: "És cert que sento que en molts moments no s'ha sigut just amb mi, com en la final de Londres, em va doldre molt no jugar-la per segona vegada, i aquesta és una espina que tinc clavada".

p { margin-bottom: 0.21cm; } Quan Bojan s'ha adonat que les seves paraules sonaven massa dures contra el tècnic del Barça, ho ha intentat matisar: "Dol que no hagin confiat en mi, però em sento un privilegiat d'haver format part d'aquest equip durant tant de temps, i això fa que no marxi dolgut". "No vull que sembli que no estic content d'haver estat al Barça, han sigut 4 anys molt bons, però l'última temporada no vaig entendre la meva situació i llavors vaig baixar el nivell, i ja anava a entrenar i a jugar sense ànim". I ha acabat afirmant: "El cert és que jo no era feliç perquè no tenia minuts, només era feliç per la relació que tenia amb els companys al vestidor".

Bojan s'ha emocionat en diferents moments de la roda de premsa, en especial quan s'ha referit a la presència de Carles Puyol i Xavi Hernández a la sala per donar-li el seu suport.

Un cop han acabat les preguntes, Bojan ha llançat un missatge d'agraïment a tota la gent que l'ha ajudat a arribar fins on és ara quan va entrar al Barça fa 12 anys, inclòs el Pep, i ha acabat assegurant que "Sóc i sempre seré del Barça, estic trist de deixar aquest club, però estic content d'anar a la Roma; visca el Barça i visca la Roma!".

stats