Barça
Esports Barça 23/12/2011

Vilarrubí: "A Mourinho li regalaria un caganer"

El vicepresident responsable de l'àrea institucional del Barça ha parlat de les relacions amb el Reial Madrid: "Abans hi havia una dinàmica d'hostilitat a tots els nivells, però això aquest any no ha tornat a passar"

Ara
1 min

BarcelonaCarles Vilarrubí, vicepresident responsable de l'àrea institucional del Barça, ha parlat al programa Tercera Graderia d'Ona fm de les relacions amb el Reial Madrid. “Espero respecte mutu, educació en les formes i esportivitat. Abans hi havia una dinàmica d'hostilitat a tots els nivells, qüestionaven l'esportivitat i professionalitat del nostre equip i el nostre entrenador, però això aquest any no ha tornat a passar". "La relació és d'absoluta normalitat i només hi ha hagut alguna sortida de to d'algun personatge en concret”.

Fent broma sobre tenir Mourinho com a amic invisible, ha dit que “li regalaria un caganer, en el bon sentit de la proposta”.

Vilarrubí reconeix, però, que no pot assegurar que no torni a complicar-se la relació. "Hi ha els mateixos actors. No han canviat les persones, però sí les actituds”. Creu que trencar relacions "és molt delicat" i que la directiva "no es va mostrar disposada a fer-ho".

Reconeix que a la directiva de Sandro Rosell “potser li ha fallat el model de comunicar”. De la renovació de Guardiola diu que “depèn d'ell". "El dia que no pugui seguir ens emportarem el disgust més gran, però haurem de gestionar aquesta crisi”.

stats