Barça
Esports Barça 14/09/2011

Puyol: "Ni abans érem tan bons, ni ara som un desastre"

El capità ha reconegut que "dos empats fan mal" però l'equip "segueix tenint gana" de victòries i assegura que la plantilla no està preocupada per les crítiques que comencen a sorgir en certs sectors de l'afició blaugrana

N.a.
1 min
Carles Puyol lluita amb Pato.

BarcelonaEl capità ha enviat un missatge de tranquil·litat a l'afició del Barça i ha recordat que l'equip segueix "entrenant-se amb una intensitat altíssima" i que no han perdut "la gana". "Ni abans érem tan bons, ni ara som un desastre", ha afirmat.

"Són dos resultats que no esperàvem i l'empat d'ahir va ser un pal. Vam fer un bon partit i se'ns escapen punts per dues jugades. Però l'equip està bé", ha assegurat. El capità ha reconegut que l'equip "no està preocupat" i intentarà no escoltar les crítiques que puguin sorgir ara en els sectors més pessimistes de l'afició: "És normal que ara la gent pugui dubtar. Però estem treballant bé, els resultats arribaran".

Bones sensacions en el seu retorn

Puyol ha assegurat que en els minuts que va jugar ahir contra el Milan es va sentir "bé" i que té bones sensacions. "Cada dia estic millor i ara només és qüestió d'agafar ritme i minuts", ha explicat.

El central blaugrana no creu que sigui urgent la seva recuperació per les baixes que té l'equip en defensa. "No crec que sigui cap problema. Els jugadors que estan jugant allà s'han adaptat bé".

Des de fora, Puyol ha confessat que "tot es veu més fàcil" però que ho ha passat "malament" perquè ha "patit molt". Sobre la plaga de lesions musculars que està patint l'equip, el capità ha dit que "s'està treballant com en les últimes temporades i només és qüestió de mala sort".

stats