Barça
Esports Barça 29/07/2011

Puyol, Piqué i Maxwell s'entrenen al marge en la primera sessió a Washington

En el primer entrenament del Barça abans de jugar contra el Manchester United a Washington, els tres jugadors han fet treball més suau, mentre que Xavi sí s'ha exercitat amb normalitat amb el grup

Redacció
1 min
Carles Puyol s'exercita al marge del grup a l'Estadi RFK.

BarcelonaEl Barça ha completat aquest divendres el primer entrenament amb pilota a la capital dels Estats Units, on s'enfrontarà en la matinada de dissabte a diumenge (1h, hora catalana) contra el Manchester United, amb les possibles baixes de Puyol, Piqué i Maxwell, que s'han entrenant al marge dels seus companys.

Mentre el capità segueix augmentant el ritme de treball després de la seva operació al genoll, Piqué i Maxwell han fet treball específic perquè tots dos tenien sobrecàrregues musculars. En el cas del central català, segueix sent el bessó el que l'impedeix entrenar-se amb normalitat, mentre que el lateral brasiler té molèsties a la zona abdominal.

La notícia positiva l'ha protagonitzat Xavi Hernández, que ha tornat a treballar amb el grup, després de sentir-se millor que en els dies anteriors. S'espera que el migcampista de Terrassa disputi a Washington els seus primers minuts aquesta temporada.

stats