Barça
Esports Barça 03/09/2011

Carles Puyol, a punt per tornar

El capità s'ha entrenat amb molta intensitat en les darreres sessions, reduïdes sense els internacionals, i podria rebre l'alta mèdica els propers dies si confirma les bones sensacions al genoll

Redacció
1 min
Cesc Fàbregas i Carles Puyol durant l'entrenament.

BarcelonaEncara no té l'alta mèdica, però Carles Puyol està molt a prop de tornar a jugar un partit oficial amb el Barça. El capità s'ha sumat amb molta intensitat als entrenaments que l'equip ha fet els últims dies, aprofitant que el grup s'ha reduït pels compromisos internacionals i les sessions han tingut un altre ritme. De mica en mica, el central blaugrana va tolerant millor les càrregues de treball i ja gairebé s'entrena com un més.

Les sensacions al genoll són cada dia més bones i sembla que el defensa ja no té molèsties després de la intervenció quirúrgica a la que va ser sotmès aquest estiu. Guardiola ja avisat, però, que no es forçarà el retorn del capità per evitar una recaiguda que allargués el període de baixa d'un Carles Puyol que fa gairebé vuit mesos que no participa amb l'equip.

Sembla poc probable que Puyol arribi a temps per jugar contra la Reial Societat en Lliga, però ja podria entrar a la convocatòria per al partit contra el Milan del proper dimarts 13 de setembre en Champions.

stats