Barça
Esports Barça 09/05/2012

Puyol: "Jo em retiraré al camp, no al quiròfan"

El capità del Barça veu "impossible" arribar a l'Eurocopa, assegura que tornarà aviat i explica que ara la lesió, a diferència de l'any passat, "està clara" i convenia "fer neteja"

Natalia Arroyo
2 min
Carles Puyol en roda de premsa

BarcelonaCarles Puyol ha parlat un dia després de saber-se que haurà de passar per quiròfan. El capità assegura que està "animat" i que només pensa en recuperar-se aviat. "Estic bé. Són coses que passen al món del futbol. Arriba en un mal moment, però tinc ganes d'operar-me i començar ja la recuperació. Ja veurem què passa". Puyol creu que encara li queden temporades malgrat que molts el vulguin retirar.

El blaugrana veu "complicat" arribar a l'Eurocopa, fins i tot "impossible". "Hi haurà altres jugadors que estaran millor que jo i allà han d'anar els que estiguin millor". De tota manera, el capità creu que la valoració l'han de fer els metges. Puyol també es perdrà la final de Copa, una final que l'engrescava molt. "Totes les lesions són inoportunes. No cal donar-hi més voltes, és el que ha passat. Dissabte m'operen i diumenge ja començaré la recuperació. És l'únic que vull pensar".

Puyol ha reconegut que no ha decidit encara si deixarà la selecció, com publicaven alguns mitjans avui, i ha avisat: "Jo em retiraré al camp, no al quiròfan". "Em feia molta il·lusió jugar el meu partit número 100 amb la selecció i jugar a l'Eurocopa", ha comentat, mantenint la porta oberta a poder celebrar el seu centenari com a internacional en el futur. Puyol vol deixar la decisió per quan estigui bé i ho pugui parlar amb els tècnics. "La meva prioritat és recuperar-me bé. No dic ni que la deixo ni que no. A Espanya hi ha molts bons centrals i aposto a que 'la roja' guanyarà. Quan em recuperi, ja ho valorarem".

"A diferència de l'any passat, en què vaig estar tres mesos sense saber ben bé què fer, ara amb els metges hem vist clar que cal operar i fer una artroscòpia de neteja", ha comentat Puyol, que ha comparat la seva lesió amb "una revisió del cotxe". "L'any passat ho vaig passar molt malament, ho veia tot negre perquè no trobàvem el diagnòstic. Aquest any no, estic tranquil perquè està tot molt clar què tenia i què calia fer".

"No sé si aprendré mai a dosificar-me –ha reconegut el capità del Barça, al final–. Tinc una forma de jugar i d'entrenar. Sí que em diuen que hauria de fer-ho, però em costa molt".

stats