BARÇA
Esports Barça 13/09/2012

Cesc: "Intento superar-me cada dia per jugar com jo sé perquè tothom estigui content amb mi"

En una entrevista a la web i a la televisió oficials del Barça, el migcampista diu que està "tranquil", "content" i "molt feliç" de ser al club blaugrana

Ara
1 min
Cesc protegeix la pilota davant la pressió de Guardado

BarcelonaEl migcampista del Barça Cesc Fàbregas ha parlat als mitjans oficials del club blaugrana (la web i la televisió) i ha assegurat que està content de jugar al Barça. "Crec que m'he adaptat molt bé al vestidor i al club en general, i la veritat és que estic molt content i treballant molt fort. La temporada passada va ser molt positiva per a mi i intento superar-me cada dia per jugar com jo sé perquè tothom estigui content amb mi", apunta Cesc en l'entrevista.

El d'Arenys, a més, diu que no està preocupat, perquè se sent "estimat com ningú".

Preguntat sobre què s'ha d'exigir al nou tècnic blaugrana, Tito Vilanova, Cesc afirma: "Crec que a un entrenador del Barça sempre se li exigeix el millor, i en aquest cas és la primera temporada de Tito i haurà de fer les coses com a ell li sembli. Els jugadors haurem de donar el màxim per intentar ajudar-lo i fer les coses que ell ens valora i ens demana per transmetre-ho al camp de la millor manera possible, i que això es tradueixi en resultats positius".

Sobre l'inici de la Lliga –l'equip ha sumat nou punts de nou possibles–, Cesc assegura que l'equip "pinta bé". "Estarem al cent per cent d'aquí a molt poc", avisa. I sobre la diferència de cinc punts respecte al Madrid i el fet que això doni tranquil·litat a l'equip, el migcampista conclou: "A vegades la tranquil·litat no és del tot bona, hem de ser naturals, hem de ser nosaltres mateixos. Hem de seguir amb una mentalitat positiva, que dóna confiança a l'afició, i treballar al cent per cent com hem fet fins ara".

stats