Barça
Esports Barça 17/10/2011

Cesc s'entrena amb el grup i podria arribar a temps per jugar contra el Sevilla

El migcampista segueix evolucionat favorablement de la seva lesió muscular i aquest dilluns ja ha començat a entrenar-se amb la resta del grup. Podria rebre l'alta mèdica per jugar dissabte

Efe
1 min
Busquets i Cesc fan treball de força en un entrenament.

BarcelonaEl migcampista del Barça Cesc Fàbregas encara la recta final de la seva recuperació, a causa d'una lesió muscular, i avui ja ha començat a entrenar-se amb la resta del grup. Segons ha informat el club, a l'entrenament de la ciutat esportiva Joan Gamper també hi ha Alexis Sánchez, encara que en el cas del xilè fa treball sobre el terreny de joc, però al marge de la resta del grup.

A l'entrenament hi participen els jugadors del filial Espinosa, Gustavo, Oriol Rosell, Marc Bartra, Carmona, Riverola, Sergi Gómez i Planas.

Tot apunta que Fàbregas pot rebre l'alta mèdica amb vistes al partit de dissabte contra el Sevilla. Cesc va patir un trencament fibril·lar durant l'entrenament de l'1 d'octubre passat i es va determinar un període de baixa d'unes tres setmanes.

La lesió de Fàbregas va ser al terç distal del bíceps femoral de la cama dreta. A més de l'ex de l'Arsenal i d'Alexis Sánchez, a la infermeria blaugrana també hi ha Gerard Piqué, lesionat durant l'últim partit davant el Racing, així com Ibrahim Afellay, que estarà sis mesos de baixa després d'haver-se operat del genoll.

stats