BARÇA
Esports Barça 20/09/2012

Cesc, sobre les crítiques: "Surto al terreny de joc amb un somriure i a donar-ho tot"

El migcampista blaugrana ha dit que cada cop es troba "millor" i, sobre Piqué i Puyol, diu que són "els pilars de la defensa", però que l'equip "superarà les seves baixes"

Ara
1 min
Cesc Fàbregas, contra l'Spartak / LLUÍS GENÉ / AFP

Sant Joan DespíEl jugador del Barça Cesc Fàbregas ha parlat aquest dijous en roda de premsa. El migcampista ha assegurat que les crítiques no l'afecten. "Surto al terreny de joc amb un somriure i a donar-ho tot. El que m'afecta és que l'equip guanyi, no el que la gent digui de mi. El Barça és un club amb molta repercussió i hi ha molta gent que opina de tot, però jo em dedico a jugar a futbol. Surto al terreny de joc amb un somriure i a donar-ho tot", ha apuntat el jugador, que ha afegit que ell s'ha sentit "un jugador important" des del primer dia que va arribar al Barça.

"Estic molt content a nivell personal i col·lectiu. Tito em coneix bé. Sempre m'he sentit molt important. Cada cop em trobo millor i des del principi de temporada m'he trobat a un nivell alt i espero mantenir-lo", ha dit Cesc, que també s'ha referit als problemes de l'equip en defensa: "Piqué i Puyol són els pilars de la defensa, però superarem les seves baixes".

Preguntat sobre la distància amb el Reial Madrid a la Lliga, Cesc ha destacat: "Els 8 punts són una distància que tractarem de mantenir, però serà complicat. Tots coneixem el rival contra el qual competim. Estem molt forts, però això ho hem de demostrar cada tres dies". A més, ha afirmat: "Una victòria al clàssic no sentenciaria la Lliga. Primer perquè és molt aviat, i segon, perquè és el Madrid. L'any del triplet, el Barça treia 12 punts al Madrid i va haver d'anar al Bernabéu a guanyar la Lliga. L'any passat vam estar a 13 punts i el Madrid va haver de venir aquí a guanyar el títol".

stats