Barça
Esports Barça 18/07/2011

Cesc vol continuar sense entrenar-se amb l'Arsenal, i Wenger pretén que jugui l'amistós de dissabte

El club anglès va tornar diumenge de la gira asiàtica i dimarts tornarà als entrenaments. Dissabte juguen un amistós a Colònia i l'11 agost la prèvia de la Champions

Redacció
1 min
Cesc Fábregas, capità de l'Arsenal.

BarcelonaEl serial de Cesc Fàbregas viurà aquesta setmana nous capítols. L'expedició de l'Arsenal va aterrar diumenge a Londres de la gira asiàtica i Wenger els ha donat dos dies de festa fins dimarts, quan tornaran a entrenar-se a la seva ciutat esportiva. Mentrestant Cesc ha seguit entrenant-se en solitari, i dimarts serà el dia que ha de decidir si torna a entrenar-se amb el grup o continua amb la seva mesura de força, i continua lesionat. Segon explica avui el diari Sport, Cesc seguirà la seva plantada i no s'entrenarà, tot i que Wenger vol que ho faci, i fins i tot vol que jugui l'amistós que l'Arsenal jugarà dissabte a Colònia.

L'11 d'agost serà una data clau, si encara no s'ha resolt el seu traspàs al Barça, ja que l'Arsenal ha de jugar la prèvia de la Lliga de Campions, i si Wenger fes jugar Cesc, el català no podria fer-ho després amb el Barça.

stats