Campions d'Europa
Esports Barça 28/05/2011

Artur Mas: “Aquest Barça fa somniar i espero que aquest somni duri molt”

El president de la Generalitat també ha felicitat l'entrenador, Pep Guardiola, per la victòria de la Champions

Redacció
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat ha valorat des de la llotja de l'estadi de Wembley la victòria blaugrana de la Champions: "Aquest Barça fa somniar i espero que aquest somni duri molt", ha dit Artur Mas. El president de la Generalitat ha explicat que li ha dit a Pep Guardiola que "són molt grans" i que "visca Catalunya".

Artur Mas, a més, ha explicat que ha encertat i guanyat la porra ja que havia posat com a resultat 3-1. Mas ha definit el partit com "una passada", i ha assegurat que el Barça "no té rival". "És clarament superior als altres i l'actitud de l'equip és molt bona", ha dit. El president de la Generalitat ha pogut veure de molt de prop l'entrega de la copa al jugador del Barça Éric Abidal, un moment que ha qualificat de "molt emotiu" i que ha vist com a molt "excepcional" per als jugadors del Barça.

Mas ha dit que la victòria "ens dóna valor com a país", i l'ha qualificada de "patriòtica". "És un equip amb uns valors que lliguen molt amb la història de Catalunya: esforç, perseverança, creativitat... tot lliga amb el que ha fet gran Catalunya".

stats