Barça
Esports Barça 26/04/2012

Les 6 claus de la reunió Pep-Sandro

Dimarts Guardiola deia que "ja tocava" parlar de la seva continuïtat. Ahir no es va reunir amb el president Rosell però aviat ho farà. Són molts els factors que poden condicionar la decisió i la trobada

Natalia Arroyo
1 min
Pep Guardiola, capcot, a la banqueta del Camp Nou

BarcelonaAhir Guardiola i Rosell no van reunir-se per parlar "del que convé a la institució", com havia avisat el de Santpedor, però el president blaugrana va passar per les oficines del club per reunir-se amb Andoni Zubizarreta i Josep Maria Bartomeu. La reunió amb Pep, que no té data fixada, sembla imminent, i abans de divendres s'hauria d'haver decidit el futur del tècnic. Aquestes són les sis claus que posaran sobre la taula per prendre una decisió definitiva en els pròxims dies.

1. Desgast de GuardiolaL'alt llistó de títols i l'exposició mediàtica estan fatigant el tècnic

Sovint Guardiola ha fet broma sobre com ha envellit des que va assumir el càrrec, l'estiu del 2008. Ha perdut cabells i n'ha guanyat de blancs, i fa cara de cansat. Tant ell com el club han de valorar si se sent prou fort com per seguir un any més.

2. Continuïtat de TitoLa salut de l'ajudant de Guardiola és prioritària per seguir

Des del primer dia el tècnic ha compartit amb tot l''staff' tècnic l'èxit del projecte, centrant-se en particular en la figura de Tito Vilanova, el seu amic i home de confiança. Si el seu segon prefereix descansar una temporada, el tècnic podria donar per acabada la seva etapa al Barça.

Podeu descobrir totes les claus de la reunió a l'ARA Premium.

3. Inversió en fitxatges

4. Renovació de la plantilla

5. Protecció institucional

6. Lluita contra el Madrid

stats