BARÇA
Esports Barça 05/05/2012

Sentit i emotiu comiat de l'afició blaugrana a Pep Guardiola

El tècnic s'acomiada del Camp Nou dedicant unes paraules a l'afició i acaba marxant a través d'un passadís que li han fet el cos tècnic i els jugadors

N.g.
2 min
Messi ha celebrat amb Guardiola l'últim gol que ha marcat contra l'Espanyol / DAVID RAMOS / GETTY IMAGES

BarcelonaEl Camp Nou s'ha pogut acomiadar aquest vespre del tècnic Pep Guardiola després que anunciés que se'n va del club el proper mes de juny. L'afició blaugrana ha acomiadat el tècnic de manera sentida i emotiva, i ha aplaudit constantment l'entrenador.

Un cop ha acabat el partit, l''speaker' del Camp Nou, Manel Vich, ha dedicat unes paraules a Pep Guardiola. "Ens ho has donat tot. Ens has omplert d'orgull pels èxits aconseguits", ha dit Vich, que ha acabat dient: "El Barça sempre serà casa teva. Sempre seras al nostre cor. Gràcies, Pep".

El tècnic ha vist, nerviós, sol al centre de l'estadi, un vídeo dels millors moments d'ell a la banqueta del Barça, i finalment els jugadors l'han acompanyat. Guardiola s'ha adreçat a l'afició després que pels altaveus de l'estadi sonés 'Que tinguem sort', de Lluís Llach. Posteriorment, els jugadors l'han mantejat per agrair-li tot el que ha fet durant aquests quatre anys.

La festa ha acabat amb la ja tradicional rotllana amb la qual els jugadors i el cos tècnic han celebrat durant aquests quatre anys tots els títols al cercle central del Camp Nou. Els jugadors han volgut que Pep Guardiola es quedés al centre, però finalment l'entrenador ha preferit agafar-se de les mans amb el seu segon entrenador i futur tècnic del Barça, Tito Vilanova.

Pep Guardiola ha anat abraçant-se als companys de cos tècnic i a altres amics, com ara Manel Estiarte. Finalment, sol al mig del camp, ha dit adéu a l'afició i ha entrat al túnel de vestidors a través d'un passadís que li han fet els companys del cos tècnic i els jugadors.

El comiat ha estat espontani i natural, tal com el tècnic va demanar.

stats