Barça
Esports Barça 03/06/2011

Leo Messi: "Estic perfectament bé"

El davanter del Barça ha assegurat que està "perfectament bé" i desmenteix en un comunicat que hagi sigut agredit a la seva ciutat natal, Rosario

Efe
1 min
Web oficial de Leo Messi.

Buenos AiresLeo Messi, jugador del Barcelona i de la selecció argentina, ha assegurat que està "perfectament bé" i ha desmentit en un comunicat que hagi sigut agredit a la seva ciutat natal, Rosario, com va afirmar la premsa local.

"Surt publicat en diferents mitjans que vaig rebre una manotada a la sortida d'un restaurant de Rosario. Per a la tranquil·litat de totes aquelles persones que ens han preguntat la veracitat de l'assumpte, he de dir-vos que no he rebut cap cop amb la mà de ningú", ha escrit el davanter en la seva pàgina, www.leomessi.com.

"Estic perfectament bé. M'he quedat sorprès per aquest enrenou que s'ha ocasionat. Moltes gràcies de tota manera pels vostres missatges d'interès", ha conclòs el futbolista del Barcelona.

Messi compartia una taula amb dos amics al restaurant El club de la milanesa, situat al centre de Rosario, quan un grup d'estudiants de l'Institut Llatinoamericà, d'ensenyament mitjà, el van reconèixer i li van demanar una foto.

El jugador va sortir del local a posar al mig del grup d'adolescents quan un alumne de cinquè any d'aquesta escola li va cridar "pecho frío" i va intentar donar-li amb el puny.

Alguns dels joves diuen que l'agressor es va donar a conèixer com a seguidor del Rosario Central, el màxim rival del Newell's Old Boys, equip en què Messi va jugar en les categories infantils i del qual és seguidor.

El jove se'n va anar ràpidament del lloc en un taxi, segons va comentar el propietari del restaurant, Pablo Moyano.

stats