Barça
Esports Barça 06/12/2011

Exhibició del Barça del futur (4-0)

Un equip que ha començat el partit amb set jugadors nascuts a la dècada dels anys 90 ha superat el BATE Borissov (4-0) i ha tancat la fase de grups de la Lliga de Campions amb cinc victòries i un empat

à. G.
El jugadors del Barça, després del gol de Sergi Roberto.

BarcelonaEl Barça del futur, un equip que ha començat el partit amb set jugadors nascuts a la dècada dels anys 90, ha superat el BATE Borissov (4-0) i ha tancat la fase de grups de la Lliga de Campions amb cinc victòries i un empat.

Amb el partit del Santiago Bernabéu a la cantonada, Pep Guardiola ha reservat la majoria de futbolistes del primer equip. Tot i les absències, el joc del conjunt blaugrana ha tingut moltes similituds al que es pot veure habitualment al Camp Nou. Els joves jugadors han exhibit les seves virtuts, tocant la pilota amb velocitat i demostrant una gran qualitat tècnica.

Jonathan dos Santos ha estat especialment inspirat i alguns dels seus companys l'han acompanyat en accions farcides de talent. Bartra, per exemple, ha sigut capaç de treure jugada d'una pilota dins de l'àrea gràcies a un barret sobre un rival.

En una d'aquestes opcions de mèrit Sergi Roberto ha obert el marcador al minut 35.

A la segona meitat, Pep Guardiola ha reorganitzat l'equip, fent canvis i jugant els darrers 30 minuts amb tan sols tres defenses. La proposta li ha funcionat, ja que Montoya (minut 60) i Pedro (63 i 88, de penal) han arrodonit el marcador contra un BATE Borissov que no ha pogut evitar la darrera posició del grup.

Barça, 4: Pinto; Montoya, Bartra, Fontàs, Maxwell, Dos Santos (Muniesa, min.58), Thiago, Sergi Roberto (Riverola, min.79), Cuenca, Pedro i Rafinha (Deulofeu, min.70).

BATE Borissov, 0: Gutor; Yurevich, Filipenko, Simic, Bordachev, Baga, Volodko, Pavlov (Gordeichuk, min.64), Likhtarovich (Olekhnovich, mi.67), Kontsevoi i Renan Bressan (Kezman, min.77).

Gols: 1-0: min.35: Sergi Roberto. 2-0: min.60: Montoya. 3-0: min. 68: Pedro. 4-0: min.88: Pedro (p).

Àrbitre: William Collum. Groga a Yurevich (min.44).

Incidències: 37.374 espectadors al Camp Nou.