BARÇA
Esports Barça 05/02/2011

Messi deixa en evidència un Atlètic de Madrid dòcil amb tres genialitats (3-0)

L'equip de Pep Guardiola ha superat un nou rècord, en sumar la setzena victòria consecutiva gràcies a un Hat Trick de Leo Messi que deixa el Madrid a 10 punts

à. G.
Leo Messi i De Gea.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Messi esgota els adjectius per elogiar el seu joc. Aquesta nit ha tornat a completar un partit memorable, amb tres genialitats que han significat els tres gols del Barça contra un Atlètic de Madrid (3-0) més poruc i dòcil que en altres enfrontaments. L'equip de Pep Guardiola ha superat un nou rècord, en sumar la setzena victòria consecutiva.

David Villa ha estat el jugador més actiu en els primers minuts del partit. El davanter, que ha intentat dos xuts en deu minuts, ha buscat el gol amb insistència.

Messi ha avançat el Barça al minut 16, quan ha estat capaç d'anotar el primer gol després d'una jugada en la qual ha començat des de la banda dreta. Al poc temps, el davanter argentí s'ha quedat sol davant De Gea, però aquesta vegada ha errat en la definició i ha enviat la pilota fora.

En canvi, Messi no ha fallat al minut 27, quan ha tornat a anotar. El partit ha arribat al descans amb 2-0.

L'Atlètic de Madrid ha disposat d'alguna bona oportunitat a l'inici de la segona meitat. Especialment clara ha estat una de Filipe Luis, que ha tret sota pals Piqué. Quique Sánchez Flores ha fet canvis, situant Forlán i Koke sobre la gespa, però el seu equip ha seguit patint.

Messi ha estat a prop d'aconseguir el tercer gol en una acció al minut 71, quan ha completat una sensacional rematada de cap. Poc després, al minut 78, no ha fallat i ha sumat el seu tercer gol, completant el quart Hat Trick de la temporada.

Guardiola ha donat entrada a Afellay i Bojan en la recta final d'un partit que li permet al Barça anar a dormir amb deu punts d'avantatge amb el Reial Madrid, que ha de jugar demà.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Barça, 3: Valdés; Alves, Piqué, Abidal, Maxwell; Sergio Busquets, Xavi (Afellay, m.84), Iniesta (Keita, m.80); Pedro (Bojan, m.84), Villa i Messi.

Atlètic de Madrid, 0: De Gea; Valera, Ujfalusi, Godín, Antonio López; Reyes, Tiago, Assuncao (Koke, m.57), Filipe Luis (Elías, m.76); Fran Mérida (Forlán, m.46) i Kun Agüero.

Gols: 1-0, m.16: Messi. 2-0, m.27: Messi. 3-0, m.78: Messi.

Àrbitre: Turienzo Álvarez. Groga a Ujfalusi (m.28), Alves (m.45), Tiago (m.67), Messi (m.68) i Valera (m.88).

Incidències: 84.766 espectadors al Camp Nou.