Barça
Esports Barça 13/05/2011

Barcelona esclata amb la rua dels campions

Milers d'aficionats del Barça han sortit als carrers de Barcelona per celebrar el tercer títol de Lliga consecutiu de l'equip que entrena Pep Guardiola, que ha recorregut en bus la zona de les Corts

Redacció
1 min
Rua del Barça.

BarcelonaMilers d'aficionats del Barça han sortit als carrers de Barcelona per celebrar el tercer títol de Lliga consecutiu de l'equip que entrena Pep Guardiola, que ha recorregut en bus el carrer Riera Blanca, l'avinguda Madrid, el carrer Entença i la Travessera de les Corts.

El FC Barcelona ha expressat novament la seva solidaritat amb el poble de Llorca durant la celebració de la rua de campions de Lliga, lluint el lema 'Llorca al nostre cor' a la part superior del bus.

Dimecres van ser Sandro Rosell i Pep Guardiola els que van tenir els primers records per a les víctimes i els damnificats pel terratrèmol de Llorca (Múrcia), que va causar la mort de 9 persones. Aquest divendres, ha estat el torn de tota la plantilla: una pancarta amb el lema 'Llorca al nostre cor' lluïa al bus dels campions que ha recorregut els carrers de Barcelona.

A banda de la pancarta que hi havia al bus, el club també s'ha sumat a les jornades de dol de manera institucional. Durant aquest divendres i dissabte les banderes del Camp Nou i de la Ciutat Esportiva Joan Gamper estaran a mig pal en senyal de dol.

També el proper diumenge, abans de començar el partit que es disputarà contra el Deportivo, al Camp Nou es farà uns instants de silenci i els jugadors lluiran un braçal negre en senyal de dol. Es farà el mateix en el partit de bàsquet de diumenge (19 hores) al Palau Blaugrana que jugaran el Regal Barça i l'Unicaja.

stats