Barça
Esports Barça 05/08/2012

El desig d'Abidal de tornar a jugar és "la millor notícia" per al Barça

El defensa, encara recuperant-se del trasplantament de fetge, diu que l'objectiu és recuperar-se abans del desembre i els seus companys de vestidor ho celebren

Ara.
1 min
Éric Abidal, amb Xavi al Parc dels Prínceps

BarcelonaÉric Abidal va ser la gran novetat a l'expedició del Barça a París. El lateral francès, encara recuperant-se del trasplantament de fetge, va fer el servei d'honor. I després del partit va assegurar que el seu desig era tornar als terrenys de joc "abans del desembre". La seva presència no només va emocionar el món del futbol, també els culers i els seus companys de vestidor.

Xavi Hernández assegurava, abans del partit, que veure Abidal amb el grup era "una alegria pels companys, pel Barça i la seva família". I és que el de Terrassa va veure un company "eufòric, com sempre". D'altra banda, Pedro va afegir que tot plegat era "una bona notícia per al futbol en general". En la mateixa línia es va expressar l'entrenador, Tito Vilanova: "Per a nosaltres és molt important. És una alegria per als jugadors veure com va millorant. Ens reconforta".

El futbolista, que va ser sotmès a un trasplantament de fetge el 10 d'abril, va explicar a TV3: "He començat a treballar al gimnàs i em trobo bé. Segueixo el camí i a veure si abans del desembre puc jugar. Aquest és l'objectiu". "Estic millor que fa tres mesos. Segueixo la pauta que m'han donat els doctors i la veritat és que em trobo bé. Puc viatjar, gaudir del futbol, de l'equip i de l'ambient", va afegir.

stats