Barça
Esports Barça 11/03/2012

Alves: "Ara vindrà el millor de la temporada"

El lateral brasiler celebra que, després d'un mal inici, l'equip estigui "recuperant l'equilibri fora de casa" i avisa que la millor versió del Barça encara està per venir

Ara
1 min
Alves supera Arana en conducció

BarcelonaDani Alves ha passat per zona mixta després de la victòria del Barça 0-2 davant el Racing de Santader i ha avisat que la millor versió de l'equip encara no s'ha vist. "Ara vindrà el millor de la temporada", ha afirmat, contundent.

"Estàvem buscant l'equilibri [fora de casa] que ara comencem a tenir i que et manté viu a les competicions. Al principi de la temporada no l'hem tingut –analitza Alves–, no estem acostumats a fallar tant i per això estem tan lluny del primer classificat".

El brasiler no ha volgut entrar a valorar la polèmica sobre si Mourinho i Guardiola s'assemblen i s'ha limita ta dir que "el mister [referint-se a Guardiola] és prou intel·ligent per contestar a això".

La clau del canvi lluny del Camp Nou, és que l'equip no deixa d'evolucionar. "Hem seguit intentant millorar. Cada any hem d'intentar fer-ho una mica millor. Aquest era l'objectiu i això hem estat treballant des de fa mesos".

Alves diu que no sent pressió sortint a jugar a tretze punts del Madrid perquè l'equip només pensa en "gaudir d'aquest esport tan bonic que és el futbol" i ho fa amb "la responsabilitat de defensar l'escut del millor club del món".

stats