Barça
Esports Barça 07/05/2012

Alves insisteix que vol quedar-se al Barça

El lateral brasiler és un dels futbolistes a qui sembla haver-se-li posat el cartell de transferible, però ell assegura que té la intenció de continuar al Barça

Ara
1 min
Alves no aconsegueix superar a Casillas JUAN MEDINA / REUTERS

BarcelonaDani Alves no vol marxar. La seva prioritat és continuar al Barça, amb qui té contracte fins el juny de 2015. En cas d'haver d'abandonar l'entitat, però, el lateral té clar que qualsevol oferta no és vàlida i només es planteja deixar l'equip si fitxa per un gran d'Europa, sigui de la Lliga espanyola o d'altres competicions potents com la Premier o la Serie A.

Així ho ha fet saber Alves al club, segons publica avui 'Mundo Deportivo'. L'Anzhi rus era un dels equips que estava apostant més fort per incorporar el jugador, a qui havia ofert un salari milionari, però no és una aposta que esportivament agradi al futbolista. Les preferències d'Alves passen per un gran club que aspiri a títols.

El Barça, però, té clar que no obrirà les portes a Alves si el brasiler reforça algun dels seus rivals. Això fa difícil trobar una sortida ràpida al futbolista, pel que no seria estrany que Alves segueixi sent el referent per la dreta en el nou projecte de Tito Vilanova.

stats