Barça
Esports Barça 22/03/2011

Alves cedeix en les seves exigències econòmiques

Segons fonts de la negociació citades per ONA Fm, el jugador "ha entès les limitacions econòmiques per mantenir l'equilibri salarial de la plantilla" i cobrarà com Piqué i Puyol

Redacció
1 min

BarcelonaAvui s'ha fet oficial, però tot apunta a que l'acord ja es va signar la setmana passada entre el vicepresident Josep Maria Bartomeu, el director esportiu, Andoni Zubizarreta, el director futbol base Raül Sanllehí i el representant del jugador, Joaquín Macaná.

Dani Alves hauria entès la distribució salarial del Barça i hauria valorat, per sobre de l'interès milionari del Manchester City, que tant ell com la seva família es troben a gust a Barcelona i que el projecte esportiu amb Guardiola segueix sent engrescador.

El Barça li millorarà la fitxa i el jugador cobrarà amb efectes retroactius. Alves seguirà estant per darrere de Messi, que és qui marca el primer nivell salarial; Xavi, Iniesta i Villa, que estan al segon nivell, i quedarà a l'alçada de Piqué i Puyol, que marquen el tercer esglaó.

El nou contracte finalitzarà el 2015, quan el futbolista tindrà 32 anys, i no inclou cap clàusula per renovar-lo automàticament per nombre de partits jugats. L'acord, però, sí comptarà amb el plus de la vinculació amb la marca comercial Big Cola, que aportarà al jugador prop de 200.000 euros cada any, independents dels ingressos del club.

stats