Barça
Esports Barça 10/07/2012

La grada d'animació del Barça encara haurà d'esperar

Jordi Cardoner ha anunciat que "voldria que fos una realitat l'any vinent" però que "encara no hi ha els elements de seguretat perquè es pugi tirar endavant"

Ara
1 min

BarcelonaLa grada d'animació del Barça encara haurà d'esperar. Així ho ha explicat aquest dimarts Jordi Cardoner, vicepresident del club, en una compareixença davant els mitjans de comunicació. Pel directiu, es tracta d'un projecte "llarg" que el club "voldria que fos una realitat l'any vinent", però que haurà d'esperar per motius de "seguretat".

"És un projecte llarg, i ens agradaria que l'any que ve fos una realitat, però encara no tenim els elements perquè es pugui tirar endavant a nivell de seguretat", ha dit Cardoner. I ha afegit: "Ens vam comprometre a oferir seguretat, i sense això no tirarà endavant".

El vicepresident ha explicat que mantenen converses amb el departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, i que estan pendents de rebre llum verda per part seva.

D'altra banda, i malgrat que el procés s'allargui, Cardoner ha assegurat que "no hi ha pressa". "És un compromís de la junta i ho farem en l'espai de temps que el projecte requereix", ha conclòs.

stats