LLIGA
Esports Barça 12/12/2010

Amb 21 gols a favor i cap en contra en cinc partits, la màquina blaugrana rep la Reial Societat

Les xifres del Barça en les darreres setmanes són d'escàndol. Just abans de rebre una Reial Societat (21:00 h., Canal +) retornada del pou de Segona, el Barça porta 21 gols marcat i cap de rebut en els darrers cinc partits oficials.

Toni Padilla
Guardiola, en un moment del Barça - Rubin Kazan (2-0)

BarcelonaGuardiola podria donar descans a Gerard Piqué, com va fer abans de rebre el Madrid, pensant en el derbi davant de l'Espanyol. Això significaria situar Abidal de central, doncs Milito segueix lesionat. L'altre baixa local és aquella de Jeffren. Busquets seria un altre que podria descansar, per donar minuts a Mascherano.

Sense Milito i Jeffren, la llista de convocats la conformen els 17 disponibles del primer equip, a més de Thiago, del Barça B.

Quatre anys després torna una Reial Societat molt allunyada de les posicions baixes de la taula, amb aspiracions europees i la moral alta després de guanyar el derbi basc davant de l'Athletic (2-0).

El Barça, llançat des de la segona meitat del mes de setembre, cerca contra la Reial Societat la seva novena victòria consecutiva a la Lliga, l’última al Camp Nou aquest any (on només quedarà un partit després d’aquest, contra l’Athletic Club, en l’anada dels vuitens de Copa). L’equip, doncs, es troba en la línia desitjada, ple de confiança i també amb els cracs en un moment dolç de forma.