Barcelona
Esports Barça 09/08/2011

El davanter de l'Arsenal Chamakh veu Cesc i Nasri fora del club

Per al jugador, el problema no són els diners, sinó que creu que Arsène Wenger vol trobar recanvis per a Cesc i Nasri abans de deixar-los marxar

Redacció
1 min
Cesc, entrenant-se El maresmenc, amb Van Persie i Chamakh, entrenant-se ahir  a les instal·lacions de l'Arsenal. Avui no jugarà l'amistós amb  el Benfica.

BarcelonaMarouane Chamakh, davanter marroquí de l'Arsenal, ha parlat, al programa Foot & Co de L'Equipe TV, del futur dels seus companys Cesc Fàbregas i Samir Nasri. Chamakh ha afirmat: "Crec que tant Cesc com Nasri deixaran probablement el club".

El davanter ha reconegut que "és una situació difícil per al mànager", i ha anat un pas més enllà: "No crec que els diners que ofereixen per Fàbregas o Nasri sigui el problema, sinó que Wenger, abans de deixar-los marxar, vol trobar algú que pugui ocupar el seu lloc".

Si l'entrenador del conjunt anglès vol trobar-los substitut haurà de córrer, ja que la Lliga a Anglaterra començar aquest cap de setmana, el 13 d'agost.

Nasri podria marxar al Manchester City d'Agüero, Tévez i Silva, mentre que Cesc continua pendent de les negociacions entre Arsenal i Barça pel seu traspàs al conjunt blaugrana.

stats