Barça
Esports Barça 08/09/2011

Trueba: "La presència d'un madrileny en aquest acte diu molt de com és Pep Guardiola"

L'amic de Guardiola i cineasta madrileny, que no ha pogut ser present al Parlament, ha escrit una carta que s'ha llegit

N.a.
1 min

BarcelonaDavid Trueba, a través d'una carta que s'ha llegit al Parlament, també ha volgut dedicar unes paraules en l'homenatge a Pep Guardiola. "Crec que l'estranyesa de la presència d'un madrileny en un acte com aquest ofereix molt clarament detalls de quin és el personatge premiat", ha dit a l'inici el cineasta, absent per projectes esportius.

Entre altres elogis, Trueba ha celebrat que Guardiola hagi volgut conèixer a altres persones allunyades del món del futbol. "Sempre va deixar colar-se en el seu món, a qualsevol que li pogués aportar alguna cosa. No se m'acut res més per parlar d'amistat".

I, seguint amb descripció del vincle que els uneix, ha dit: "Sentir-se amic d'algú és compartir un destí, com un destí propi. Per això el Pep ha aconseguit que les persones que no tenim res a veure amb el futbol, com jo, sentim el seu repte al Barça com un repte personal".

Trueba ha acabat el discurs recordant que Guardiola ha viscut "onades bones i onades dolentes". Elogis i crítiques. I això li ha servit "per triar els que avui t'acompanyen". La felicitació del cineasta madrileny ha finalitzat amb un altre elogi a la manera ser de Guardiola: "Enhorabona per ser com ets, que és l'autèntic mèrit per sobre d'altres", referint-se als èxits esportius del tècnic blaugrana.

stats